joi, 19 ianuarie 2012

Traian Basescu: Economia a evoluat peste asteptari

Primiti acest newsletter deoarece v-ati abonat la fluxul de stiri Curierul National.
Vreti sa renuntati la newsletter? Click pentru dezabonare.

Curierul National Newsletter Logo

Vineri, 20 Ianuarie 2012

  Economie 
Traian Basescu: Economia a evoluat peste asteptari

Prioritatea reformelor statului se mentine si în 2012, potrivit declaratiilor presedintelui României În cadrul discursului sustinut în fata diplomatilor straini, Basescu a spus ca anul acesta va fi unul benefic pentru relatiile politice, economice româno-chinezePresedintele Traian Bases... Continuare »

  Actualitate 
Salariatii fabricii Electrolux din Satu Mare au intrat in greva de avertisment

Cei peste 800 de salariati ai fabricii Electrolux din Satu Mare au intrat, ieri, în greva de avertisment de doua ore, nemultumiti de refuzul patronatului de a valida contractul colectiv de munca din anul 2011 si pentru anul 2012, acesta fiind primul pas spre greva generala.Potrivit presedintelui Sindicatului "... Continuare »

  Eveniment 
Cosea: Miscarea ecologista apara resursele nationale si da o perspectiva romanilor

"Masurile de austeritate luate în 2010-2011 au fost un esec, iar efectul multiplicator în economie al acestora este nul, la fel si sacrificiul populatiei"Nicio tara din Europa nu a luat ca exemplu Guvernul României, pentru ca în niciuna dintre ele nu au scazut veniturile cu 40%, a arata... Continuare »

  Piata bursiera 
Semnale amestecate dinspre sectorul bancar

Bank of America a ajuns la un profit net anul trecut de 1,44 mld. USD doar dupa rezultatul obtinut în ultimul trimestruMorgan Stanley, dimpotriva, a consemnat pierderi de 275 mil. USD în ultimele trei luni ale anuluiAnul trecut pe pietele bursiere, actiunile bancare au fost pierzatoare într-un an în... Continuare »

  Finante Banci 
Bancile centrale isi cresc interesul pentru rezervele de aur

Jucatorii de pe piata extragerii aurului se asteapta la cresterea pretului metalului galben, la mai multe fuziuni si achizitii si la dezvoltarea de noi exploatariPwC: Pretul aurului va creste la 2.000 dolari pe uncieCompaniile miniere se straduiesc sa culeaga roadele pretului ridicat al aurului,  62% dintre ... Continuare »

  Actualitate Companii 
Ce se va intampla cu Mic.ro?

Surse din piata au anuntat ca Patriciu negociaza vânzarea lantului catre 7 ElevenUnele voci spun însa ca lantul international, prezent în nordul Europei este prea departe ca sa vina în RomâniaDatoriile catre furnizori, dosarele de insolventa si creditele bancare sunt doar câte... Continuare »

  Specializat 
Ce masina trebuie sa cumperi ca sa scapi de taxa auto

Noua taxa auto si-a intrat în pâine. Astfel, daca faceti vreo tranzactie cu o masina înmatriculata înainte de 2007 scoateti bani din buzunar. Totusi trebuie sa stiti ca exista masini, vechi sau noi, pantru care nu se plateste taxa. Care sunt  vedeti mai jos. Daca va este una pe pl... Continuare »

  Economie mondiala 
Victor Orban: Ungaria nu accepta credite in conditii ca acelea impuse Greciei

În mod surprinzator si contrar regulilor obisnuite de functionare a Parlamentului European, premierul Viktor Orban s-a autoinvitat la dezbaterile Parlamentului European referitoare la acuzatiile aduse Ungariei privind modificarea Constitutiei intrate în vigoare la 1 ianuarie a.c., si adoptarea unor legi consid... Continuare »

Inapoi sus ^

Topul stirilor de ieri



Sumarul editiei de Vineri, 20 Ianuarie 2012:
Economie
Actualitate
Eveniment
Piata bursiera
Finante Banci
Actualitate Companii
Politic
Specializat
Economie mondiala
Opinii

Inapoi sus ^

Continutul acestui newsletter este copyright © Curierul National
Adresa: Bucuresti, sector 1, Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Tel. 021.599.55.00 | Fax: 021.312.13.00 | E-mail office@curierulnational.ro

Vreti sa renuntati la newsletter? Click aici pentru dezabonare.
Primiti acest email in urma abonarii dumneavoastra pe site-ul nostru. Adresa dumneavoastra de email a fost preluata din baza noastra de date. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dumneavoastra s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa va dezabonati. Va multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu